Nye prosjekter

Bli med å styrke ofre for seksuell vold

VVS_LOGO
VIS DIN STØTTE: Bruk gjerne prosjektlogoen som profilbilde på dine kontoer i sosiale medier. En enkel og kostnadsfri måte å vise solidaritet på.
Voldtatt og utestengt fra familie og lokalsamfunn. Tvunget til å slutte på skolen og leve i isolasjon eller gifte seg med overgriperen. Nå tar Mambasas ofre for seksuell vold affære og de inviterer deg til å bli med!

Møt to av kvinnene i dette filmklippet

Her er løsningen:
56 kongolesiske kvinner og barn vil fortsette skolegangen eller starte sin egen bedrift. De skal ikke bare komme tilbakepå føttene, men bli en kilde til stolthet og fremgang for familien og lokalsamfunnet.
Slik kan du bli med:
Som en lokal organisasjon er Great Actions for Development (GAD) nå den eneste organisasjonen igjen til å fiansiere for og drive dette 40.000 dollar-prosjektet.
FN i Kongo, UNHCR måtte trekke seg ut av prosjektet på grunn av krigen i Nord-Kivu og den nylige flyktningstrømmen, som kommer til DR Kongo fra Burundi. Vi trenger derfor individuelle ambassadører og investorer som vil være en del av dette.
Hvis 1 ny person hver dag investerer 24 dollar til 3. mai, får 10 jenter komme tilbake til skolebenken.
(Inkluderer skolepenger i ett år, uniform, pensum, notatblokker og skrivesaker)
Hvis 4 nye personer hver dag investerer 22 dollar til 3. mai, får 46 kvinner opplæring og kapital til å grunnlegge en mikrobedrift.
Du kan holde deg oppdatert på hvordan det går med jentene her.
Vi takker på forhånd for at du vil bli med å støtte dine kongolesiske søstre!